آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید
Search

آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون

فهرست مطالب

طراحی اپلیکیشن اندروید به عنوان یکی از بهترین راهکارهای مارکتینگ برند و توسعه کسب و کار از جمله ترندهای حال حاضر تجارت الکترونیک محسوب می شود. زبان های متعددی برای این منظور توسعه داده شده اند که پایتون از برجسته ترین آنهاست.

به بیان ساده، پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا با قابلیت یادگیری آسان، چند منظوره و شی گرا است. با وجودیکه پایتون در چند وقت اخیر و به تازگی مورد توجه واقع شده است، اما این زبان برنامه نویسی در اواخر دهه 1980 توسعه داده شده و یادگیری آسان و سینتکس ساده آن نیز موجب خوانایی بالای کدهای پایتون شده است؛ این موضوع از مهم ترین دلایل توسعه جامعه کاربران در این زبان برنامه نویسی است.

اگر به راهنمایی جامع و صفرتاصد با عنوان مراحل ساخت اپلیکیشن نیاز دارید، پیشنهاد میکنیم مقاله قرار داده شده را مطالعه کنید. اما در این مطلب از ویستا به بررسی گام ها و مراحل اصلی ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون خواهیم پرداخت که عبارت هستند از انتخاب ایده اپلیکیشن اندروید، نصب ابزارها و فریم ورک های پایتون و تست و ویرایش مداوم اپلیکیشن.

همچنین در این مطلب به پاسخ سوالات متعددی خواهیم رسید که ممکن است برای شما نیز ایجاد شده باشند؛ برخی از این سوالات را در ادامه آورده ایم.

  • ویژگی های بنیادی پایتون  و تاریخچه آن چیست؟
  • مهم ترین مزایای اپلیکیشن سازی با پایتون کدام ها هستند؟
  • بهترین روش های کسب در آمد با زبان پایتون چیست؟
  • کاربردهای طراحی اپلیکیشن با پایتون کدام ها هستند؟
  • برترین فریم ورک های پایتون شامل کدام فریم ورک ها هستند؟
  • بهترین ابزارهای ساخت اپلیکیشن موبایل با پایتون کدام ها هستند؟
  • کدام اپلیکیشن های اندروید شناخته شده با پایتون ساخته شده اند؟

در ابتدا و پیش از هرچیز قرار است به سراغ بررسی مراحل ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون برویم. در صورتی که می خواهید برای کسب و کار خود ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون را انتخاب کرده اید، لازم است تا پیش از شروع با گام ها و فرایند توسعه پلتفرم آشنا شوید.

ایده ها و کاربردهای راه اندازی اپ با پایتون-گام های توسعه برنامه با استفاده از پایتون

مراحل ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون

برای ساخت اپلیکیشن های مبتنی بر زبان پایتون مشابه بسیاری فرایندهای دیگر مراحلی وجود دارد که برای موفقیت در پروژه، نیاز خواهید داشت تا این مراحل را به ترتیب طی کنید. در ادامه این مراحل را از فرایند ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون بررسی خواهیم کرد. 

1. انتخاب ایده اپلیکیشن اندروید

پیش از هرچیز نیاز دارید تا ایده تجاری اپ اندروید خود را انتخاب و درباره آن به طور گسترده تحقیق کنید. این ایده باید با قیمت طراحی اپلیکیشن در تناسب باشد. در ادامه نیز باید ویژگی های مورد نیاز و البته، مورد انتظار اپلیکیشن را تعیین کنید.

2. انتخاب ابزارها و فریم ورک های پایتون

پایتون برای طراحی اپلیکیشن های اندروید ابزارها و فریم ورک های مختلفی دارد. پس از اینکه ایده طراحی پلتفرم را تعیین کردید و تحقیقات لازم را در راستای ساخت برنامه و طراحی وب اپلیکیشن حرفه ای  برای جذب هرچه بهتر مخاطبان هدف انجام دادید، لازم است تا فریم ورک و ابزارهای مورد نظر را آماده و شروع به کار کنید.

3. توسعه و تست مداوم اپلیکیشن

تمام پلتفرم های آنلاین که مخاطبان فعال دارند، برای تداوم عملکرد و عدم تخریب توسط عوامل متعدد، نیاز به تست های برنامه ریزی شده دارند. این تست ها ممکن است آزمون های تجربه کاربری براساس UX Research باشد و یا تست عملکرد کدبیس و ویرایش سینتکس های اپ پایتون؛ تمام موارد را باید مد نظر قرار دهید.

زبان برنامه نویسی پایتون به عنوان یک زبان سطح بالا در توسعه مشاغل متعدد اینترنتی کاربردهای متعددی ایجاد کرده است و یا کاربردهای موجود را در ابعاد کاملا حرفه ای توسعه داده است. بررسی این کاربردها و ایده های طراحی اپ، قبل از قطعی ساختن موضوع پلتفرم  و همچنین ساخت اپلیکیشن با هوش مصنوعی نیز میتواند بسیار کمک کننده باشد که در ادامه نیز برای شما آورده ایم.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون-ایده ها و کاربردهای راه اندازی اپ با پایتون

کاربردهای طراحی اپلیکیشن با پایتون

انواع اپلیکیشن هایی که میتوانید با پایتون توسعه دهید

پایتون کاربردهای گسترده ای در ساخت اپلیکیشن ها با موضوعات و کاربردهای متنوع دارد. با این توصیف، در نظر گرفتن محدودیت های منطقی برای کاربردهای طراحی اپلیکیشن با پایتون کار آسانی نخواهد بود. با در نظر گرفتن همه این موارد در کنار  فروش اپلیکیشن آماده، در ادامه به بررسی 4 مورد از بهترین کاربردهای طراحی اپلیکیشن با پایتون خواهیم پرداخت. 

اپلیکیشن بلاک چین پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون امکان توسعه پلتفرم های بلاک چین را فراهم کرده است

زبان برنامه نویسی پایتون میتواند در ساخت اپلیکیشن های بلاک چین، فراتر از انتظار عمل کند! برای توسعه چنین برنامه هایی پایتون از بهترین انتخاب های ممکن است که میتوانید داشته باشید. ثبت تراکنش ها، ایجاد رمز ارز، امنیت و انتقال داده ها و…  از جمله قابلیت هایی هستند که پایتون به خوبی میتواند مجموعه کدهای مربوطه را پشتیبانی کند.

ساخت اپلیکیشن بازی

پایتون برای ساخت بازی های معمولی و نسخه های اولیه بازی مناسب است

ساخت بهترین بازی های آیفون یا اندروید با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون، یک انتخاب هوشمندانه برای بازی سازان تازه کار محسوب می شود. سادگی یادگیری و استفاده از زبان، قابلیت استفاده مجدد و سهولت ویرایش و اشکال زدایی اپلیکیشن اندروید در پایتون از جمله ویژگی هایی است که پایتون را به یک انتخاب مناسب برای بازی سازی تبدیل می کند.

اپلیکیشن های صوتی و تصویری

پایتون برای ساخت بازی های معمولی و نسخه های اولیه بازی مناسب است

همانطور که گفتیم، ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون در مقیاس های مختلف قابل بررسی است؛ از جمله برنامه هایی که میتوان به سادگی و با کیفیت هرچه تمام تر با استفاده از پایتون ساخت؛ اپلیکیشن های صوتی و تصویری هستند. توانایی پایتون در مدیریت داده ها، آن را به یک انتخاب مناسب برای طراحی اپلیکیشن های کاربردی تبدیل می کند.

اپلیکیشن های مبتنی بر هوش مصنوعی

پایتون ساخت برنامه های برپایه یادگیری ماشین را آسان کرده است

بسیاری از افراد پایتون را به زبان ویژه و اختصاصی برای ساخت اپلیکیشن های مبتنی بر هوش مصنوعی می شناسند. پایتون می تواند در زمینه های پردازش زبان طبیعی، تجزیه و تحلیل داده ها، زبات های چت و دستیاران مجازی و… کاربرد داشته و به خوبی ایفای نقش کند. کاربردهای این نوع پلتفرم ها به قدری گسترده است که شرکت طراحی اپلیکیشن حتی ممکن است از آنها به عنوان ابزارهایی در جهت پیشبرد اهداف تیم ها و مجموعه های مرتبط با پروژه استفاده کنند.

انتخاب فریم ورک مناسب از مهم ترین مراحلی است که یک برنامه نویس می تواند پس از انتخاب ایده ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون انجام دهد. پس از آن نیز در اولویت بعدی، نیاز است تا به عنوان یک برنامه نویس توجه خود را صرف تحقیق و مطالعه در رابطه با ابزارهای مناسب توسعه نمایید. در ادامه، برخی از بهترین فریم ورک های پایتون و برترین ابزارهای ساخت اپلیکیشن موبایل با پایتون را معرفی خواهیم کرد.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون-محبوب ترین و پراستفاده ترین فریم ورک های پایتون

برترین فریم ورک های پایتون کدام ها هستند؟

اپلیکیشن خود را با این فریم ورک های پایتون توسعه دهید

از مهم ترین معیارهایی که برنامه نویسان اندروید به آن توجه می کنند، کیفیت فریم ورک های یک زبان برنامه نویسی است. پایتون به عنوان یک زبان توسعه حرفه ای و پرکاربرد، از فریم ورک های استاندارد و سطح بالایی برخوردار است که میتوانید به عنوان ابزارهای ساخت اپ اندروید با پایتون از قابلیت های جالب توجه آنها بهره بگیرید.

Django

جنگو یک فریم ورک سطح بالای زبان برنامه نویسی پایتون است که مزیت های مختلفی برایکاربران خود فراهم میکند. این فریم ورک از طراحی حرفه ای و کاربرپسند برخوردار است که تجربه کدنویسی سریع و لذت بخش را ممکن میکند. این فریم ورک متن باز قدرتمند با هدف توسعه سریع پلتفرم ها ایجاد شده است. مقیاس پذیری، پشتیبانی از پایگاه داده و امنیت خوب جنگو از مهم ترین مشخصه های این فریم ورک پایتون است.

Web2Py

این فریم ورک چندپلتفرمی پایتون از سیستم های عامل و پلتفرم های مختلفی چون Windows ، Unix/Linux ، Mac ، Google App Engine و … پشتیبانی می کند. این فریم ورک، امنیت داده ها را در برابر آسیب پذیری ها فراهم می کند. سازندگان این فریم ورک بدون داشتن پیش نیازهای نصب، طراحی و توسعه اپلیکیشن اندروید را برای پلتفرم های متنوع آسان تر در نظر گرفته اند.

CherryPy

CherryPy یک فریم ورک متن باز و شی گرای پایتون است که به توسعه دهندگان، امکان توسعه اپلیکیشن های پایتون را به توسعه دهندگان می دهد. به بیان دیگر، این یک ابزار قدرتمند برای توسعه برنامه های کاربردی وب با سرعت و دقت بالا است که ثبات داده ها و کدنویسی را نیز تامین می کند. 

Bottle

فریم ورک Bottle نیز از بهترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون شناخته می شود که برای ساخت اپلیکیشن های کوچک که امکان یادگیری و اجرای سریع را برای برنامه ها ممکن کرده است. ممکن است Bottle را به عنوان یک فریم ورک همه کاره بشناسید که برای توسعه طیف وسیعی از پلتفرم های تحت وب، اپلیکیشن های کوچک و… کاربرد دارد.  

زبان برنامه نویسی پایتون به صورت پیشفرض ابزاری برای ساخت اپلیکیشن اندروید ندارد؛ اما ابزارهای خوبی برای این منظور توسعه داده شده اند که این زبان شی گرا را برای راه اندازی برنامه های موبایل نزد توسعه دهندگان اندروید محبوب تر کرده است. در بسیاری از دوره های آموزشی و در ادامه فرایند آموزش ساخت اپلیکیشن با بهره گیری از زبان پایتون، استفاده از این ابزارها را نیز فرا می گیرید.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون-ابزارهای برتر توسعه برنامه موبایل برای پایتون

بهترین ابزارهای ساخت اپلیکیشن موبایل با پایتون

پایتون از ابزارهای کاملا استاندارد و حرفه ای برای توسعه اندروید پشتیبانی می کند

زبان پایتون ابزارهای خوبی برای ساخت اپلیکیشن موبایل دارد که طراحان و توسعه دهندگان را برای راه اندازی هرچه بهتر و سریع تر برنامه های موبایل همراهی می کنند. برخی از این ابزارها به طور عمده توسط تیم های توسعه در سرتاسر جهان استفاده می شوند. در ادامه با برخی از مهم ترین این ابزارها آشنا خواهیم شد.

kivy

kivy یک فریم ورک منبع باز برای پایتون است که امکان ساخت اپلیکیشن های چندپلتفرمی را برای برنامه نویسان پایتون فراهم می کند. این فریم ورک گرافیکی برای طراحی و توسعه انواع مختلف سیستم های عامل از جمله Android ، IOS ، Linux و… ابزارهای متعددی ارائه می دهد.

SL4A

ابزار SL4A مخفف عبارت Scripting Layer for Android است. این ابزار چنین امکانی را فراهم می اورد تا اسکریپت ها را به طور مستقیم در دستگاه های اندروید اجرا و ویرایش کنند. این ابزار از زبان های برنامه نویسی مختلفی پشتیبانی می کند از جمله Python، Perl، Ruby، Lua و Java. 

QPython

این ابزار نیز مشابه نمونه پیشین برای اجرای پایتون در دستگاه‌های اندرویدی طراحی شده است. به بیان دیگر، با استفاده از QPython، کاربران می‌توانند کدهای پایتون خود را در دستگاه اندرویدی خود اجرا کنند و حتی برنامه‌های اندرویدی را توسعه دهند. از جمله مهم ترین ویژگی های QPython میتوانیم به پشتیبانی از کتابخانه های استاندارد پایتون اشاره کنیم.

BeeWare

BeeWare مجموعه‌ای از ابزارها و کتابخانه‌ها است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا برنامه‌های بین پلتفرمی پایتون را توسعه دهند.  این برنامه برای حذف نیاز به بازنویسی برنامه در چندین زبان برنامه نویسی طراحی شده است؛ بنابراین به عنوان یک توسعه دهنده، با مشکلات متعدد پروژه های چندپلتفرمی درگیر نخواهید بود. 

Chaquopy

ابزار Chaquopy به عنوان یک رابط عمل می کند؛ به صورتی که امکانات لازم را برای ادغام دو زبان جاوا و پایتون در دستگاه های اندرویدی فراهم و تحت یک سیستم استاندارد و یکپارچه به اجرا در می آورد. در این حالت، توسعه دهندگان می توانند هریک از زبان های مورد استفاده را در موقعیت های مورد نیاز دلخواه بکار ببرند.

ممکن است وقتی حرف از تست اپلیکیشن به میان می آید، برای عموم افراد صرف بررسی عملکردهای آن در ارتباط با نحوه عملکرد رابط و تجربه کاربری تصور شود؛ در حالیکه به راحتی میتوان بیش از 10 نوع تست نرم افزاری پلتفرم های آنلاین نام برد. با در نظر گرفتن این موضوع و برای آشنایی بیشتر با این مرحله از ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون، در ادامه برخی از رایج ترین انواع روش های تست اپلیکیشن پایتون را بررسی می کنیم.  

رایج ترین روش های تست اپلیکیشن پایتون

پایتون چیست و چه ویژگی هایی ارائه می دهد؟

اپلیکیشن های موبایل ساخته شده با پایتون مشابه بسیاری دیگر از انواع پلتفرم ها برای کارکرد صحیح احتیاج به تست های نرم افزاری مداوم دارند. انواع مختلفی از تست ها وجود دارند که برای هر یک از آنها کاربردهای ویژه و منحصر بفردی وجود دارد. در ادامه، برخی از مهم ترین آنها را معرفی کرده و مورد بررسی قرار خواهیم داد.

1. تست واحد (Unit testing)

تست واحد به عنوان جزئی نگر ترین روش های آزمایش پلتفرم، به بررسی عملکرد صحیح و صحت هریک از اجزای نرم افزاری یک سیستم آنلاین می پردازد. واحد به کوچک ترین بخش قابل آزمایش یک برنامه کابربردی اشاره دارد. کاربرد این نوع تست در مراحل بهبود اپلیکیشن ساخته شده با پایتون بسیار است و از رایج ترین انواع آن محسوب می شود.

2. تست کاربردپذیری (Usability testing)

تست کاربردپذیری و قابلیت استفاده بودن برای اپلیکیشن های توسعه یافته با پایتون از مهم ترین انواع تست نرم افزاری برنامه به شمار می آید. اهمیت تکرار و تداوم این نوع تست از آنجایی تشدید می شود که در بهبود کیفیت بازاریابی و افزایش جذب مشتری نقش مهمی ایفا می کند. تست کاربردپذیری تعیین می کند که کاربران اپلیکیشن پایتون شما به راحتی از پلتفرم استفاده کنند و اهداف خود را در اپ موبایل آسان تر دنبال کنند.

3.تست امنیت (Security Testing)

مهم نیست اپلیکیشن موبایل شما برای چه کاربردی طراحی شده و توسعه داده می شود، در هر صورت برنامه ای که می سازید باید امنیت اطلاعات کاربران را تامین و تضمین نماید. برای رسیدن به این منظور ضرورت دارد تا به طور مداوم پلتفرم خود را مورد آزمایش های نرم افزاری امنیت قرار دهید. از آنجایی این نوع تست از رایج ترین انواع آن محسوب می شود پیشنهاد می کنیم یک متخصص تست امنیت برای پیگیری مداوم فرایندهای لازم استخدام کنید.

پایتون برای ساخت اپلیکیشن های اندروید از مزیت های فوق العاده ای پشتیبانی می کند. شاید بتوان مجموعه کامل این مزایا را دلیل محکمی دانست برای محبوبیت پایتون و استفاده از آن برای توسعه برنامه های اندروید موبایل. برخی از مهم ترین آنها را در ادامه مطالعه خواهید کرد.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون- دلایل استفاده از پایتون برای طراحی اپلیکیشن اندروید

چرا از پایتون برای ساخت اپلیکیشن اندروید استفاده کنیم؟

مزایای ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون

گفتیم که پایتون در حال حاضر از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در جهان شناخته می شود. به طور قطع دلایل خوبی برای این میزان استقبال و محبوبیت پایتون از سمت جامعه توسعه دهندگان وجود دارد که توسعه اپ های اندرویدی را به کمک آن حرفه ای در نظر می‌گیرند که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

همچنین اگر نیازمند راهنمای آموزش انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی هستید، این مقاله برای شما گردآوری شده است.

امکان توسعه تست محور

ایجاد آسان نمونه های اولیه اپلیکیشن با پایتون آسان است

پایتون، توسعه نمونه های اولیه یک اپلیکیشن را آسان می کند. اگر میخواهید پیش از ساخت نمونه نهایی برنامه، نسخه بتا و دموی پلتفرم را با پایتون توسعه دهید و تست های مختلف نرم افزار را روی آن پیاده سازی کنید و در ادامه بهبود بخشید. توسعه تست محور از جمله بهترین ویژگیهایی است که تیم های توسعه را در فرایند تکمیل پروژه همراهی می کند.

کتابخانه های گسترده و استاندارد

پایتون از کتابخانه وسیعی برخوردار است

زبان برنامه نویسی اندروید به شما این امکان را می دهد تا ماژول های مورد نیاز را از کتابخانه های وسیع و استاندارد انتخاب کنید، بدون آنکه نیاز داشته باشید برای ویژگیهای مورد نظر کدنویسی کنید. وجود کتابخانه های گسترده برای یک زبان برنامه نویسی از مهم ترین نکاتی است که برنامه نویسان اندروید به آن توجه می کنند و پایتون، شرایط خوبی را در این مشخصه، فراهم کرده است. 

عملکرد سریع تر

برنامه های پایتون برای اجرا نیاز به زمان کمتری دارند

برنامه های پایتون معمولا به سرعت اجرا می شوند که این ویژگی، پایتون را به یک زبان تقریبا بی نقص تبدیل کرده است. مدت زمان کمتر لازم برای اجرای اپلیکیشن های پایتون، هم تجربه کاربر را بهبود می بخشد و نیز اجرای انواع تست های نرم افزاری توسط تیم را بسیار تسهیل می بخشد. به بیان دیگر، نه تنها ساخت اپلیکیشن های مبتنی بر زبان پایتون، بلکه اجرا، تست و ویرایش آنها نیز به شکل جالب توجهی سریع تر و آسان تر صورت میگیرد.

جامعه توسعه دهندگان قوی

پایتون انجمن های فعال برنامه نویسی دارد

جامعه کاربران یک زبان برنامه نویسی در رشد و پیشرفت زبان تاثیر مهمی دارد. خوشبختانه پایتون در این زمینه نیز پیشرو عمل کرده است. مزایای متعدد پایتون، تعداد بالایی از کاربران را در مدت زمان نه چندان زیاد به خود جذب کرده و در حال حاضر، پایتون یک انجمن فعال از برنامه نویسان و طراحان در حوزه های متنوع و سطوح مختلف دارد که در پویایی زبان تاثیر چشمگیری دارد.

یادگیری و استفاده آسان

ساخت اپلیکیشن با پایتون از سایر زبان های برنامه نویسی آسان تر است

دستور زبان انگلیسی و آسان فهم پایتون سبب شده است که یادگیری و بهره برداری از آن در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی بسیار آسان تر باشد. این نوع دستور زبان، خوانش و البته درک کدهای اپلیکیشن را تسهیل میکند. شاید این ویژگی را دلیلی بدانیم که علاقمندان معمولا، پایتون را برای شروع برنامه نویسی موبایل انتخاب می کنند.

زبان کراس پلتفرم

پایتون روی پلتفرم های مختلف به خوبی اجرا می شود

پایتون را یک زبان کراس پلتفرم می دانند؛ چرا که برنامه های ساخته شده با آن می توانند روی پلتفرم های مختلف مانند ویندوز، لینوکس، مکینتاش و… اجرا شوند. این ویژگی میتواند از هزینه های بسیاری جلوگیری کند؛ چرا که برنامه نویسان و تیم های طراحی و توسعه اپلیکیشن با قدرت گرفتن از خواهند توانست به واسطه نوشتن یک برنامه، آن را در انواعی از پلتفرم ها اجرا کرده و گسترش دهند.  

ممکن است به عنوان یکی از علاقمندان زبان سطح بالای پایتون کنجکاو باشید تا بدانید روش های کسب درآمد با پایتون کدام ها هستند. این تکنولوژی پیشرفته فرصت های خوبی را برای درآمدزایی فراهم آورده است که بررسی آنها در این قسمت میتواند کاملا مفید واقع شود.

آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون-شیوه های درآمدزایی با پایتون

روش های کسب در آمد با زبان پایتون

اگر پایتون بلد هستید، با این روش ها کسب درآمد کنید!

در هر دوره ای از زمان اگر مهارتی داشته باشید به راحتی خواهید توانست با استفاده از آن، به درآمد برسید. این موضوع در عصر جدید به مراتب جدی تر گرفته می شود و با داشتن یک مهارت ارزشمند میتوانید آن را به درآمد تبدیل کنید! ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون نیز از جمله مهارت های ارزشمندی است که میتواند منبع خوبی برای استخدام، درامد فریلنسری در ایران و یا حتی خارج باشد. در ادامه، به بررسی چند مورد از بهترین روش های کسب درآمد با زبان پایتون خواهیم پرداخت که میتوانید در نظر بگیرید.

به عنوان برنامه نویس استخدام شوید

با شرکت های مرتبط در حوزه های نرم افزاری، امنیت و ... قرارداد ببندید!

با افزایش تقاضا در زمینه طراحی اپلیکیشن و سایت، همچنین گرایش مشاغل و کسب و کارها به سمت تجارت الکترونیک شرکت های نرم افزاری خوبی در سرتاسر کشور ایجاد و توسعه یافتند. یکی از انواع روش های کسب در آمد از طریق ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون، استخدام در این شرکت ها است. برخی از آنها شرایطی را فراهم کرده اند تا بتوانید به عنوان کارآموز مشغول بکار شوید و دانش تجربی تان را نیز بهبود بخشید

به عنوان فریلنسر مشغول به کار شوید

به صورت خوداشتغال، پروژه اپلیکیشن پایتون توسعه دهید

در مرحله ای که به تسلط کافی بر روی مباحث ساخت اپلیکیشن پایتون با اندروید رسیده اید، میتوانید پروژه های توسعه نرم افزار موبایل را شخصا به عهده بگیرید. پلتفرم های متعددی برای کسب اطلاع و یا اقدام برای دریافت این پروژه ها ایجاد شده اند؛ سایت های کاریابی چون جابینجا، جاب ویژن، ای استخدام و پلتفرم های اختصاصی چون لینکدین از این دسته محیط هایی هستند که میتوانید بهره بگیرید.

ساخت اپلیکیشن با پایتون را آموزش دهید

با تدریش مهارت و دانش پایتون کسب درآمد کنید

آموزش ساخت اپلیکیشن از هوشمندانه ترین روش های کسب درآمدی است که پس از یادگیری پایتون میتوانید انتخاب کنید. اگر از علاقمندان ایکامرس ( E Commerce ) و درآمدزایی به شیوه آنلاین هستید، احتمالا میدانید که محتواهای آموزشی از جمله پرطرفدارترین انواع محتواها در فضای آنلاین شناخته شده اند و با آموزش مهارت و دانش خود به افراد علاقمند در بستر اینترنت، به راحتی خواهید توانست توجه میزان خوبی از مخاطبان جامعه هدف را به سمت خود جلب و از این طریق، به کسب درآمد بپردازید. 

پایتون در برنامه های اندرویدی موبایل ممکن است به عنوان زبان اصلی استفاده شود و یا اینکه توسعه دهندگان از کاربردهای فوق العاده آن در ساخت برخی قسمت های اپلیکیشن بهره بگیرند. اما در نهایت، در طراحی وب اپلیکیشن و اپلیکیشن های شناخته شده مهمی از پایتون استفاده شده است که در ادامه به برجسته ترین آنها اشاره کرده ایم.

بهترین اپلیکیشن هایی که از پایتون استفاده کرده اند :

پایتون به عنوان یک زبان سطح بالای حرفه ای در برنامه های بسیاری استفاده شده است

1. اینستاگرام

در میان تمام پلتفرم ها و اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون، اینستاگرام بهترین و محبوب ترین آنها شناخته می شود. این پروژه موفق که در حال حاضر میلیون ها کاربر فعال روزانه دارد، با بهره گیری از فریم ورک جنگو از گسترده ترین نمونه هایی است که مقیاس پذیری پایتون را اثبات می کند. 

2. یوتیوب

جالب است بدانید یوتیوب هم به عنوان یکی از بهترین رسانه های اجتماعی از قدرت ها و توانایی های بی نظیر زبان برنامه نویسی پایتون بهره برده است. این پلتفرم رسانه ای-تعاملی بیش از 2 میلیارد کاربر دارد و نمونه ای موفق از قابلیت ها و کتابخانه های متعدد پایتون محسوب می شود.

3. گوگل

گوگل به عنوان موتور جستجوی پیشرو جهانی، در حال حاضر از برترین نمونه های توسعه پلتفرم های موفق است؛ امروزه کمتر دستگاه اندرویدی پیدا می کنید که این اپلیکیشن موفق را نصب نداشته و معدود کاربر اینترنتی یافت می شود که از آن استفاده نکرده باشد. جالب است بدانید گوگل پایتون را به دلیل نگهداری آسان و خوانایی آن انتخاب کرده است. 

4. PUBG

همانطور که پیش تر هم گفتیم، پایتون برای ساخت نمونه های اولیه بازی ها و پلتفرم های گسترده، از بهترین انتخاب های ممکن به شمار می رود. PUBG و بسیاری دیگر از بازی ها برای ساخت و توسعه نسخه اولیه از پایتون استفاده کردند. سازندگان برای توسعه بازی با استفاده از پایتون، اغلب از کتابخانه Pyglet بهره می گیرند.

5. فیسبوک

پایتون به طور عمده، 21 درصد از کدبیس پلتفرم های متا را که فیسبوک هم عضوی از این مجموعه است، تشکیل می دهد! این زبان که برای ساخت اپلیکیشن های اندروید کاربردهای فراوانی ارائه می دهد، به تیم توسعه فیسبوک کمک کرده است تا کارایی و بازده تلاش های خود را افزایش دهند و با میزان کمتری از کدها عملکردهای دلخواه را پیاده سازی کنند.

6. Uber

اوبر از محبوب ترین اپلیکیشن های حمل و نقل و جابجایی مسافر است که در کشورهای متعدد جهانی فعالیت می کند. گفته می شود این برندجهانی از 3 زبان برای توسعه پلتفرم خود استفاده کرده است که پایتون به علت ظرفیت بالا در اجرای سریع کدها، به عنوان یکی از این سه زبان انتخاب شد.

7. نتفلیکس

مطمئنا برای شما جالب خواهد بود اگر بدانید نتفلیکس نیز به عنوان یکی از بهترین سرویس های رسانه ای و پخش ویدیو از زبان ساده و قدرتمند پایتون استفاده می کند. در این مورد نیز میتوان گفت که کتابخانه های گسترده و متعدد پایتون، از اصلی ترین دلایل انتخاب زبان برای برند جهانی نتفلیکس بوده است.

8. پینترست

از شناخته شده ترین شبکه های اجتماعی مبتنی بر تصویر، پس از اینستاگرام میتوانیم به پینترست اشاره کنیم. از مهم ترین ویژگی هایی که نیاز بود پینترست داشته باشد، بروزرسانی عکس ها در سریع ترین زمان و مدیریت حجم عظیم محتوا بود که پایتون در این زمینه، به خوبی از پس انتظارات تیم توسعه پینترست برآمد.

9. اسپاتیفای

اسپاتیفای نیز به عنوان بزرگ ترین پلتفرم پخش موسیقی در جهان، پایتون را انتخاب کرده است! این برند جهانی برای بخش های Radio و Explore نیاز به تجزیه و تحلیل پیشرفته داده ها، همچنین سرعت توسعه بالا بود که پایتون توانست از بهترین انتخاب های ممکن باشد. 

آموزش ساخت اپلیکیشن با پایتون-جمع بندی

در پایان

دانستیم با وجود اینکه پایتون عموما به عنوان یک زبان برنامه نویسی اندروید شناخته نمی شود، اما همانطور که بررسی کردیم، میتواند مزایای شگفت انگیزی برای توسعه پلتفرم های اختصاصی این سیستم عامل محبوب ارائه دهد. برای مرور هرچه سریع تر مطالب اشاره شده در این مطلب از ویستا، خلاصه ای را در ادامه مطالعه می کنید.

ابتدا با ویژگی های اولیه پایتون بیشتر آشنا شدیم و گفتیم که پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا با قابلیت یادگیری آسان، چند منظوره و شی گرا است. در ادامه، به مزیت های ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون اشاره کردیم که عبارت بودند از

  • امکان توسعه تست محور
  • کتابخانه های گسترده و استاندارد
  • عملکرد سریع تر
  • جامعه توسعه دهندگان قوی
  • یادگیری و استفاده آسان
  • کراس پلتفرم بودن

سپس، به معرفی و بررسی روش های کسب درامد با پایتون پرداختیم که شامل 

  • استخدام به عنوان برنامه نویس
  • شروع به اشتغال به عنوان فریلنسر
  •  و در مورد سوم؛ آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با پایتون 

بودند. در ادامه، مهم ترین کاربرد های طراحی اپلیکیشن اندروید با پایتون را به معرفی پرداختیم؛ شامل موارد :

  • اپلیکیشن بلاک چین پایتون
  • ساخت اپلیکیشن بازی
  • اپلیکیشن های صوتی و تصویری
  • و اپلیکیشن های مبتنی بر هوش مصنوعی

بهترین فریم ورک های پایتون نیز عبارت بودند از :

  • Django
  • Web2Py
  • CherryPy
  • Bottle

برای بهره گیری از هر تکنولوژی کاربردی، ابزارهایی نیز توسعه داده می شوند، این ابزارها عبارت بودند از :

  • kivy
  • SL4A
  • QPython
  • BeeWare
  • Chaquopy

در پایان نیز 9 نمونه موفق از بهترین اپلیکیشن های جهانی را مورد بررسی قرار دادیم که در توسعه و برنامه نویسی آنها از پایتون استفاده شده است؛ این اپلیکیشن های اندروید، برتری و قدرت پایتون را به اثبات می رسانند :

  • اینستاگرام
  • یوتیوب
  • گوگل
  • PUBG
  • فیسبوک
  • Uber
  • نتفلیکس
  • پینترست
  • اسپاتیفای

درخواست خود را ارسال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی ویستا

محمد رضایی

⭕ کارشناس پشتیبانی

اگر نیاز به دریافت راهنمایی و یا سوالی در رابطه با نحوه سفارش، برآورد هزینه، امکانات و یا… دارید همین حالا با ما تماس بگیرید یا شماره تماس خود را وارد بفرمائید و باقی کار رو بسپرید به ما :)

یا