اگه میخاین یاد بگیرین که چطور میشه ایده هایی برای ساخت اپلیکیشن های پولساز پیدا کنین و به عنوان یک کارآفرین برتر شناخته بشین، این مقاله برای شما نوشته شده است. با خوندن این مقاله درک بهتری از موضوعات زیر پیدا می کنین:
- چطور یک ایده خوب برای ساخت اپلیکیشن پیدا کنیم؟
- چطور مطمئن بشیم که ایده ما قابلیت توسعه و اجرایی شدن رو داره؟
- چگونه یک اپلیکیشن پولساز بسازیم؟
- بهترین ایده برای ساخت اپلیکیشن کدومه؟
اپلیکیشن های موبایل ≠ کسب درآمد
اپلیکیشن های بسیاری وجود دارن که اصلا هدف آن ها کسب درآمد نیست. علاوه بر این افراد بسیاری هستن که هدفشون از ساخت اپلیکیشن کسب درآمد نیست. در نتیجه نمی تونیم بگیم که از اپلیکیشن ها برای کسب درآمد استفاده می شود. ما در این مقاله می خواهیم تصویر واضحی از این موضوع بیان کنیم که چطور میشه از اپلیکیشن ها به عنوان یکی از راه های کسب در آمد استفاده کرد. پس اگه موضوع این مقاله براتون جذابه اصلا از دستش ندین.
گام هایی برای ارائه ایده های ساخت اپلیکشن های پولساز
در اینجا چندین راهکار برای پیدا کردن ایده های ساخت اپلیکیشن بیان شده که می تونید از اون ها کمک بگیرین. این راهکار ها در رسیدن سریع به هدفی که از ساخت اپلیکیشن دارید، کمک میکنه.
1. رفع نیاز و مشکل با ساخت اپلیکیشن
نخستین گام برای شروع ساخت اپلیکیشن اینه که ایده داشته باشین. واضح بود نه؟ اما برای پیدا کردن ایده برای ساخت اپلیکیشن بهتون پیشنهاد می کنیم تا نیاز های جامعه و اطرافتون رو بررسی کنین. کسب درآمد از اپلیکیشن هایی که نیاز کاربر را رفع می کنه، یک ایده فوق العاده است. این اپلیکیشن ها شانس بزرگی در رسیده به موفقیت رو دارن.
خب، پس تا اینجا متوجه شدیم ایده ای که به رفع نیاز کاربر کمک کنه، بهترین ایده است. اما چطور میشه نیاز های کاربر را رو شناسایی کنید؟ طوفان فکری یکی از راهکارهاییه که میتونید از اون استفاده کنید. بهتون پیشنهاد می کنیم که در طوفان فکری از تجربه های شخصی کمک بگیرید.
به عنوان مثال ، ایده ساخت اولین اپلیکیشن تاکسی توسط نمایندگان اوبر با مطرح کردن مشکلی که داشتند راه اندازی شد. به این صورت که آن ها در پیدا کردن تاکسی برای رفتن به جلسه ای که در پاریس به مشکل برخوردند. در نتیجه آن ها با این ایده ساده و کابردی تونستند اوبر رو به یکی از بزرگ ترین اپلیکیشن های تاکسی تبدیل کنن.
شناسایی نیازهای این چنینی می تونه به شما در پیدا کردن ایده برای ساخت اپلیکیشن کمک کنه. البته این نکته رو هم در نظر بگیرید که برای در رفع نیاز و مشکلی که آن را حس کرده اید، چندین راهکار میتونه وجود داشته باشه. در این صورت اگه دیدین برای حل یک مشکل اپلیکیشنی راه اندازی شده، اصلا نا امید نشین. شما میتونین به جنبه های دیگه اون مسئله نگاه کنید و راه حل یا اپلیکیشن متفاوتی برای اون طراحی کنید.
2. انتخاب نوع اپلیکیشن
اپلیکیشن ها رو در دسته بندی های مورد علاقتون رو نگاهی بندازین و بررسی کنید که اپلیکیشن کارآفرینای دیگه چه نیازی رو رفع میکنن. همچنین میتونید اپلیکیشن هایی پر درآمد اپ استور ور نگاه کنید و ببینید که بهترین اپلیکیشن های پولساز کدام ها هستند تا بتونید از اون ها ایده بگیرین. بعد از اون ببنید که کدوم جذب چه نوع اپلیکیشنی میشوید. برای مثال، تناسب اندام، رژیم های غذایی و ورزشی، بازاریابی ، اپ های گردشگری یا طراحی اپلیکیشن فروشگاهی رو جستجو کنید. اپلیکیشن های اون دسته رو بررسی کنید . ببینید که جای چه اپلیکیشنی توی این دسته بندی کمه. بعد از اون به سراغ ساخت اپلیکیشن برای اون برید.
3.بررسی ایده های صاحبان اپ
برای پیدا کردن ایده برای طراحی اپلیکیشن موبایل خارج از اپ استور می تونید لیست پروژه ها و استارتاپ هایی که در سال های اخیر راه اندازی شده اند رو نگاه کنید. با بررسی استارتاپ ها می تونید از نزدیک استارتاپ و هدف اون رو بررسی کنید.
برای یافتن بهترین ایده های ساخت اپلیکیشن در جلسات شرکت کنید.
با شرکت در سمینارها و و دوره های مختلف، بهترین ایده های ساخت اپلیکیشن های پولساز رو بشنوید و ویژگی ها و محصولات اون ها آشنا میشید. شرکت در این جلسات حتی اگه در پیدا کردن ایده هم بهتون کمک نکنه ، حداقل انرژی و انگیزه بیشتری برای یافتن ایده پیدا می کنید.
در مورد تامین بودجه استارتاپ ها تحقیق کنید.
بررسی کنید و ببینید که سایر استارتاپ ها بودچه خود را از کجا دریافت می کنند و در این مورد اطلاعاتی به دست آورید. علاوه بر این شما می توانید به طور مداوم استارتاپ ها ، شتاب دهنده ها و اپلیکیشن های استارتاپ ها رو بررسی کنید تا متوجه شوید چه ایده هایی نیاز به تامین بودجه دارند.
بازار موفقیت اپلیکیشن ها رو شناسایی کنین.
بازار هدف مد نظر شما نقش مهم را در موفقیت ایده جدید برای ساخت اپلیکیشن ایفا میکنه. بنابراین شما می توانید بسیاری از ایده های منحصربفرد ساخت اپلیکیشن رو با بررسی بازار هدف شناسایی کنین. شناسایی بازار نه تنها به شما کمک می کنه تا به ایده های جدید دیت پیدا کنین، بلکه به شما کمک می کنه تا وضعیت بازار رو بررسی کنین. شناسایی بازار برای راه اندازی تمام ایده های ساخت اپلیکیشن موثره و میتونه به موفقیت ایده به شما کمک کنه.
4.تحقیق و اعتبار سنجی
خب فرض می کنیم که شما ایده ای برای ساخت اپلیکیشن پولساز ارائه کرده اید. زمان این رسیده که به تحقیق و جستجو در مورد آن بپردازید. فراموش نکنید که این مهم ترین مرحله در پیدا کردن و بررسی ایده طراحی اپلیکیشن موبایل است. پس نباید آن را نادیده بگیرید. چرا که باید مطمئن شوید که زمان و هزینه ای قرار است برای تبدیل ایده به اپلیکیشن موبایل گذاشته میشه ، به درستی و در جای خوبی سرمایه گذاری میشه یا خیر. در ادامه تکنیک هایی وجود داره که میتونه به بررسی اعتبار ایده شما کمک کنه:
1. اپلیکیشن ها موجود را تجزیه و تحلیل کنید.
اپلیکیشن هایی که برای رفع نیازی که شما قراره برای اون اپلکیشن راه اندازی کنید رو با با استفاده از ابزار های در دسترس بررسی کنید.
2.کلمات کلیدی را در حوزه ایده خود بررسی کنید.
زمانی که ایده ای برای ساخت اپلیکیشن های پولساز دارید، به 5 کلمه کلیدی که اپلیکیشن شما رو توصیف میکنه فکر کنید و اون ها رو با ابزار keyword planner بررسی کنید. این ابزار جزئیات کلمه کلیدی مانند تعداد جستجوی کلمه کلیدی و … را بررسی می کند.
3.با مخاطبان ایده خود ارتباط برقرار کنید.
زمانی که متوجه شدید افراد زیادی وجود دارند که ممکن است از ایده شما استقبال کنند، زمان اون رسیده تا با مشتریان تماس گرفته و با اونها ارتباط برقرار کنید. از مشتریان در مورد ایده منحصر بفرد خود سوال کنید و نظر اون ها رو در مورد ایده بپرسید. برای ارتباط با کاربران می توانید از شبکه های زیر استفاده کنید.
ردیت
شما میتونید با پست کردن یک سوال در ساب ردیت استارتاپ ها، از کاربران بپرسید که به ایده شما تا چه اندازی ای امتیاز میدن. کاربران ردیت که یکی از فعال ترین کاربران در حوزه اپلیکیشن و استارتاپ ها هستند، می تونند در این زمینه به شما کمک کنن.
توئیتر
توئیتر هم یک گزینه مناسب برای به اشتراک گذاشتن ایده و نظرسنجی در مورد اونه. با ایجاد یک نظرسنجی در توئیتر می تونید در مورد ایده خود نظر هارو بشنوید و یک دید کلی در مورد میزان استقبال از ایده خود داشته باشید. می توانید ببینید که آیا کاربران حاضرند برای استفاده از اون هزینه ای پرداخت کنن یا خیر. در مورد دریافت پاسخ های منفی و مثبت در توئیتر خود اطمینان حاصل کنید تا بتوانید یک دید کلی داشته باشید.
سایر شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی دیگری مثل اینستاگرام، لینکدین و .. وجود دارند که می تونید در آن ها با مشتریان ارتباط برقرارکنین و با اون ها در مورد ایده خود به نحوی حرف بزنید و نظر اون ها در این مورد بپرسید.
5.ساخت و بازاریابی
اگه تمام مراحل بالارو پشت سرگذاشتین بهتون تبریک میگم. ایده شما هم اکنون در میان صد ها ایده برتر وجود داره. پس الان زمان اجرایی کردن ایده رسیده و توسعه اپلیکیشن شما فرا رسیده است. اولین قدم در اجرای یک اپ ساده درک گزینه های اولیه شماست. اپلیکیشن ها در دو فرمت ارائه میشن که در ادامه اون ها رو توضیح میدیم:
- اپلیکیشن های بومی
- وب اپلیکیشن ها
هردوی این ها از لحاظ ظاهر مشابه یک دیگر و از لحاظ ساختاری کاملا متفاوت هستن.
اپلیکیشن های بومی
به عبارت ساده اپلیکیشن های موبابل نرم افزارهایی برای گوشی های هوشمند و تبلت ها هستن. آن ها به طور خاص روی یک پلتفرم ساخته میشن (اندروید و ios) و روی خود دستگاه نصب میشن. دقیقا مثل برنامه هایی که روی ویندوز اجرا شده ولی روی مک اجرا نمیشن، اپلیکیشن های اندروید و ios هم به همین شکله. بنابراین اگه کاربران شما از هر دو پلتفرم استفاده میکنن، باید طراحی اپلیکیشن اندروید و ios را بسازید.
وب اپلیکیشن ها
وب اپلیکیشن ها هم برنامه هایی هستن که برای گوشی های هوشمند ساخته شده اند. برای دسترسی به وب اپلیکیشن ها باید از طریق مرورگر ها وارد شد. در نتیجه برای استفاده از آن ها نیازی به نصب روی گوشی نیست. در واقع آن ها مستقل از پلتفرم هستن.
تفاوت اپلیکشن ها و وب اپلیکیشن ها
اگر چه وب اپلیکیشن ها ممکنه بهتر از اپلیکیشن ها به نظر برسن. اما در واقع حقیقت اینه که اپلیکیشن ها مزینه ها بیشتری به نسبت وب اپلیکیشن ها دارن. برای مثال اپلیکیشن ها برای افرادی که که خواهند برای کاربران نوتیفیکیشن ارسال کنن و از این طریق تخفیف ها و مناسبت های خاص رو یادآوری کنن، فرصت بسیار مناسبی به نظر میاد. مزیت دیگه اپلیکیشن ها اینه که کاربران دسترسی راحت تری بعد از نصب به اون ها دارن و شما میتونید استفاده کاربران رو پیگیری کنین و بعد از دریافت بازخورد نقاط ضعف رو بهبود بدین.
از همه مهمتر، کسب درآمد از طریق اپلیکیشن ها راحت تره. شما میتونید از طریق تبلیغات، خرید های درون برنامه ای و راه های دیگه، به راحتی کسب درآمد کنید. علاوه بر این میتونید بر اساس رفتار کاربران در هر نقطه جغرافیایی ، تبلیغات رو طراحی کنید.
خب الان برای راه اندازی و ساخت اپلیکیشن، باید نحوه کسب درآمد رو در نظر بگیرین:
- هدف گذاری کنید.
- بودجه خود را ارزیابی کنید.
- استراتژی های بازاریابی خود را واضح بیان کنید.
- ساخت اپلیکیشن رو شروع کنید.
بهترین ایده ها برای ساخت اپلیکیشن های پولساز
در این قسمت، ما به طور خلاصه برخی از اپلیکشن هایی که در اپ استور یا کافه بازار آمار دانلود خوبی داشته اند را به شما معرفی می کنیم و اونها رو بررسی کرده ایم.
ساخت اپلیکشن های رستوران و سفارش غذا
خدمات سفارش، پرداخت و تحویل غذا درب منزل، یک ایده فوق العاده است که اولین بار شرکت اسنپ با راه اندازی اسنپ فود این خدمت را بین مردم جا انداخت. به طوری که می توان گفت بیش از 60 درصد افراد از اسنپ فود استفاده کرده اند. اما به این معنی نیست که با وجود اسنپ فود شما راهی برای موفقیت در این زمینه ندارید.
با استفاده از طراحی اپلیکیشن رستوران، افراد می تونن غذای خود را بدون این که از منزل خارج بشن، سفارش داده و هزینه آن را به صورت آنلاین پرداخت کنن. پس اگه میخاین با استفاده از اپلیکیشن ها کسب درآمد کنید، این نوع از اپلیکیشن ها پتانسیل بالایی برای موفقیت دارند.
ساخت اپلیکیشن مراقبت های پزشکی
هر فردی دوس داره که از وضعیت سلامتی خود با خبر باشه. از این رو اپلیکیشن های سلامتی به کمک ما اومدن تا با بررسی یک سری موارد برخی و از بیماری ها مثل کووید19 رو شناسایی کنن. در واقع طراحی اپلیکیشن پزشکی طرفداران زیادی دارند چرا که امروزه افراد دوست دارند توی خونه وضغیت جسمانی خودشون رو بررسی کنند. در این نوع از اپلیکشن ها میتونید از هوش مصنوعی برای برقراری ارتباط با بیمار استفاده کنید.
ساخت اپلیکیشن گردشگری
احتمالا برای شما هم پیش اومده که به مسافرت رفته باشید و برای پیدا کردن مراکز خرید، رستوران ها و مکان های گردشگری در اون روز شهر دجار مشکل شده باشید. اپلیکیشن های گردشگری میتونن به شما کمک کنن تا تمام مکان های گردشگری و سیاحتی روو در کوتاهترین زمان ممکن پیدا کنید و دیگه توی سفر مشکلی نداشته باشید. در نتیجه طراحی اپلیکیشن گردشگری هم میتونه یک ایده ساخت اپلیکیشن برای شما باشه.
ساخت اپلیکیشن های مسیریابی و رزرو تاکسی
خیلی از افراد هستند که هر روز در سطح شهر با ماشین تردد دارن. خیلی از افراد هم هستن وسیله نقلیه شخصی ندارند. از این رو دو مدل اپلیکیشن وجود داره که میتونه به اون ها کمک کنه. اپلیکیشن های مسیریابی مثل ویز و نشان که تقریبا همه افراد اون رو میشناسن، میتونه توی تعیین مسیر شما رو راهنمایی کنه. علاوه بر این طراحی اپلیکشن تاکسی آنلاین مثل اسنپ و تپسی به شما در گرفتن تاکسی کمک کنه.
ساخت اپلیکیشن های آموزشی
طراحی اپلیکیشن آموزشی هم میتونه یک فرصت خوب برای ارائه مهارتی که دارین و کسب درآمد از این طریق باشه. به صورتی که شما میتونید مهارتی که دارین رو در قالب یک کتاب یا ویدئوی آموزشی در سایت آموزشی آپلود کرده و در ازای پرداخت هزینه ، اون فایل رو در اختیار افراد قرار بدین. این یکی از بهترین ایده های ساخت اپلیکیشن محسوب میشه.
ساخت اپلیکیشن طراحی دکوراسیون
امروزه شما می توانید با استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای طراحی اپلیکیشن طراحی دکوراسیون اقدام کنید. به این صورت که میتونید عکسی که از محلی که مدنظرتونه بگیرید و در اپلیکیشن آپلود کنید. بعد از اون اپلیشکن ها ساده ترین روش ها رو برای طراحی دکوراسیون بهتون میده. شما میتونید موارد مختلف مثل مبل و تلویزیون یا هر وسیله ای رو مطابق با سلیقتون اضافه کنید، رنگ اون ها رو تغییر بدین و یا هر کاری که مربوط به طراحی دکوراسیون میشه رو با این اپلیکیشن انجام بدین. این مورد هم میتونه یک ایده ساخت اپلییکیشن برای کسب در آمدتون باشه.
مراحل تبدیل ایده به اپلیکیشن
اگه شما با فرایند دقیق طراحی اپلیکیشن آشنا باشید، دیگه ایجاد اپلیکیشن کاری نداره. برای طراحی و توسعه اپلیکیشن ها 8 مرحله وجود داره که در ادامه به اون ها اشاره می کنیم.
- اهداف خود را مشخص کنید.
- برای همه قابلیت ها و ویژگی ها برنامه ریزی کنید.
- رقبای خود را تحلیل و بررسی کنید
- وایرفریم رو طراحی کنید
- مسیر توسعه فناوری خود را مشخص کنید.
- شروع یه ساخت اپلیکیشن کنید.
- اپلیکیشن رو تست و راه اندازی کنید.
- تبلیغات رو فراموش نکنید.
با ساخت اپلیکشن چطور می توان کسب درآمد کرد؟
اگه شما ایده ای برای ساخت اپلیکشن دارین ، میتونین از یک یا چند استراتژی برای کسب درآمد استفاده کنین. در این جا ما به چند مورد از آن اشاره می کنیم.
- تبلیغات
- اشتراک گذاری
- سرمایه گذاری ریسک پذیر
- خرید های درون برنامه ای
- رویداد ها و فعالیت ها
نتیجه گیری
ساخت اپلیکشن یکی از راه ها برای ورود به دنیای استارتاپ و کسب در آمد با اپلیکیشن ها موبایل است. تمام مواردی که در این مقاله در مورد ارائه ایده های ساخت اپلیکیشن و تبدیل ایده به اپلیکیشن گفته شد را برای ساخت اپلیکیشن در نظر بگیرید. اگه هم در مورد فرایند توسعه اپلیکشن ها بیشتر بدونین، میتونین با کارشناسان ویستا تماس بگیرید.
ویستا یک شرکت نرم افزاری است که در زمینه طراحی سایت، طراحی اپلیکیشن، نرم افزار حسابداری، موشن گرافیک، سئو و بهینه سازی سایت و …. فعالیت میکنه. شما هم برای سفارش هر کدوم از مواردی که مد نظرتونه و اطلاع از هزینه ساخت اپلیکیشن میتونید با ویستا تماس بگیرید تا اون ها بتونن شما رو راهنمایی کنن.