افزایش-درآمد-با-فریلنسرینگ-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

فهرست مطالب

طراحی اپلیکیشن، توسعه وبسایت، پروژه های تایپ، دیجیتال مارکتینگ، سئو و بسیاری دیگر از فعالیت های فضای کسب و کار آنلاین مدت ها است که با درصد جالب توجهی توسط فریلنسرها انجام می شوند! این واقعیت، میزان اهمیت این نحوه بخصوص اشتغال و نیاز و تقاضای بالای جوامع کاری، تحصیلی و… را نشان می دهد.

با در نظر داشتن این اهمیت و تاثیر فریلنسینگ در هرچه بهتر و سریع تر انجام گرفتن بسیاری از کارهای تجاری، در این مطلب به بررسی مهم ترین نکات افزایش درآمد فریلنسرها و بهترین منابعی که میتوانند برای دریافت پروژه و ارائه توانایی ها به آنها رجوع کنند خواهیم پرداخت؛ نکات مورد بررسی عبارت خواهند بود از  تمرکز در بازار هدف ثابت، جمع آوری نمونه کارهای باکیفیت، ایجاد سبک کاری بخصوص، ارائه حرفه ای قیمت های متعادل، توجه به مشتریان ثابت و یادگیری مستمر.

کدام-مشاغل-فریلنسری-بیشترین-درآمد-را-دارند؟-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

پردرآمدترین مشاغل فریلنسری سال 1402

با یادگیری این حرفه ها در سال 1402 صاحب بیشترین درآمد فریلنسری شوید!

یکی از مزیت های عمده ای که هنگام ورود به دنیای فریلنسینگ دریافت میکنید، تنوع بالای این نوع مشاغل است. تقریبا با هرنوع سلیقه ای ، حتی اگر در حال حاضر تخصص لازم را کسب نکرده باشید ، میتوانید یکی از حرفه های فریلنسری را انتخاب و مشغول بکار شوید. مثلا اگر قصد ساخت اپ را دارید بلاگ ایده های ایده طراحی اپلیکیشن می‌تواند فرصت های خوبی به شما پیشنهاد دهد.

طراحی-سایت-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

1. طراحی سایت وردپرسی و کدنویسی شده

یکی از انواه طراحی سایت را یاد بگیرید و صاحب یکی از پولساز ترین مهارت های حال ایکامرس حاضر شوید!

از هرکسی که در زمینه فعالیت های فریلنسری فعالیت داشته و یا در این زمینه دارای اطلاعات مناسبی است، در رابطه با پردرآمدترین مشاغل فریلنسری سوال کنید، بدون شک طراحی سایت اختصاصی یا وردپرسی یکی از قطعی ترین جواب هایی خواهد بود که دریافت می کنید. بنابراین به راحتی میتوانیم طراحی سایت را در صدر لیست محبوب ترین و پردرآمدترین مشاغل فریلنسری قرار دهیم.

طراحی سایت وردپرس بهتر است یا اختصاصی و کدنویسی شده؟

طراحی سایت با وردپرس و یا کدنویسی شده هرکدام مخاطبان و مشتریان خود را  دارند؛ بنابراین براساس شرایط خود (مدت زمانی که برای یادگیری و کسب اولین درآمد در اختیار دارید، میزان علاقه به کدنویسی و…) ، همچنین پس از سنجش بازار هدف هریک از انواع طراحی وبسایت، تصمیم بگیرید که میخواهید در کدام زمینه مشغول بکار شوید.

توسعه-اپلیکیشن-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

2. برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید

تنها با صرف چندماه زمان برای یادگیری، از طریق توسعه برنامه موبایل درآمد بالا ایجاد کنید!

با یک نگاه ساده به روزمره خودمان میتوانیم متوجه شویم اپلیکیشن های اندروید از میزان کاربرد فراوانی در زندگی هریک از ما دارد. با وجودیکه در گذر زمان تعداد کاربران IOS نیز در حال افزایش است، با اینحال سهم عمده سیستم عامل مورد استفاده در تلفن های همراه هنوز به اندروید اختصاص دارد. در خصوص آمادگی برای فعالیت در این مسیر پیشنهاد می‌کنیم مقاله آموزش ساخت اپلیکیشن را مطالعه کنید.

بازار کار برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید چقدر قابل اطمینان است؟

روز به روز کسب و کارهای بیشتری به اهمیت انلاین سازی فعالیت خود پی می برند و عده ای از آنها به طراحی اپلیکیشن اندروید برای برند کاری خود اقدام می کنند. بنابراین میتوان تا حد خوبی از آینده بازار کار این شغل پردرآمد فریلنسری مطمئن بود و در صورت داشتن علاقه کافی و شرایط مناسب، شروع به یادگیری کنید و در این مسیر از نقشه راه برنامه نویسی موبایل نیز غافل نشوید!
طراح-UI-و-UX-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

3. طراحی رابط و تجربه کاربری (UI/UX)

با یادگیری طراحی UI و UX برای سایت ها و اپ های ساخته شده رابط و تجربه کاربری ایجاد و کسب درآمد کنید!

تمام پلتفرم های آنلاین که در حال استفاده از آنها هستیم، بیش از آنکه برنامه نویسی شوند، تنها ترکیب طرح های مشخصی با عنوان رابط کاربری و تجربه کاربری بودند! بنابراین هرمحصولی مشابه یک وبسایت اختصاصی یا یک اپلیکیشن حرفه ای برای اینکه توسط تیم برنامه نویسی توسعه داده شود، لازم است تا ابتدا سفارش طراحی UI و UX صورت گیرید و رابط و تجربه کاربری آن ایجاد شوند.

بازار هدف طراحی UI و UX کدام زمینه ها را در فضای محصولات دیجیتال پوشش می دهد؟

تقریبا هر محصول آنلاین و دیجیتال مشابه وبسایت و اپلیکیشن آنلاین، بهترین بازی های آیفون و اندروید آنلاین و آفلاین، سیستم عامل ها، PWA ها و… همگی برای موفقیت و خوش درخشیدن نیاز به طرح بصری رابط کاربری و هوشمندی تجربه کاربری دارند؛ این موضوع زمانی برجسته تر می شود که یک کسب و کار در زمینه ای با رقبای زیاد شروع به فعالیت می کند و نیاز به تمایز بیشتر دارد.

متخصص-سئو-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

4. کارشناس سئو

سئو مهم ترین عامل موفقیت یک وبسایت است، با یادگیری آن میتوانید درآمد بالا ایجاد کنید!

به جرئت سئو را میتوانیم یکی از مهم ترین عناصر مورد بررسی در دیجیتال مارکتینگ و مشاغل اینترنتی بر بستر وب بدانیم! به بیان مختصر آن، سئو را بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو تعریف کرده اند؛ یعنی یک وبسایت فعال را طوری بهینه سازی کنید که در موتور های جستجو ( عمدتا موتور جستجوی گوگل ) رتبه خوبی کسب کند.

بازار کار سئو چقدر قابل اطمینان است؟

همانطور که از تعریف حرفه سئو نیز کاملا قابل برداشت است، این شغل فریلنسری کاملا به موتورهای جستجو و فضای اینترنت به ویژه در محیط گوگل وابسته خواهد بود. بنابراین  با افزایش تقاضای طراحی سایت و مهاجرت میزان عمده ای از کسب و کارهای فیزیکی به محیط اینترنت، اهمیت سفارش سئو و تخصص و مهارت یک سئوکار خوب بیش از پیش دیده می شود.

طراح-گرافیک-و-ادیتور-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

5. طراحی گرافیک و تولید محتوای بصری

محتوای جذاب و حرفه ای به یک نیاز پرتقاضا تبدیل شده است که با یادگیری آن، درآمد شما متوقف نخواهد شد!

نیاز شدید به محتوای تصویری و ویدیویی در همه کسب و کارهای آنلاین، سبب شده است تا طراحی گرافیک برای ایجاد تصاویر اختصاصی  و تولید ویدیوی حرفه ای ( عمدتا برای اهداف تبلیغاتی ) به یکی از اولین های فهرست بهترین مشاغل فریلنسری بدل شود.

چرا طراحی محتوای گرافیکی و بصری از پردرآمدترین شغل های فریلنسری است؟

در حال حاضر، بسیاری از مشاغل و کسب و کارها به این دسته از محتواها نیاز مستمر دارند و در صورتیکه نکات مهم در کسب درآمد به صورت فریلنس را رعایت کنید ( که در انتهای مطلب مفصلا به این نکات خواهیم پرداخت )، به سادگی خواهید توانست مشتری های ثابت وفادار خود را پیدا و آنها را حفظ کنید.

کارشناس-دیجیتال-مارکتینگ-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

6. مشاور کسب و کار و دیجیتال مارکتینگ

کارشناس دیجیتال مارکتینگ شوید و با افزایش تعداد مشاغل و کسب و کارهای آنلاین، هرگز بیکار نخواهید شد!

بسیاری از ما از اهمیت تبلیغات در معرفی مشاغل آگاه هستیم؛ این میزان اهمیت هم در کسب و کارهای سنتی و هم در مشاغل آنلاین مطرح می شود. در طول چندسال اخیر، این عنوان شغلی هم با تقاضای بالایی مواجه بوده است و در حال حاضر نیز جزو پردرآمدترین مشاغل فریلنسری طبقه بندی می شود.

مسئولیت عمده یک مشاور کسب و کار ( متخصص دیجیتال مارکتینگ ) چیست؟

 مشاورین کسب و کار یا دیجیتال مارکتینگ به افرادی گفته می شود که به کسب و کارهای اینترنتی در رابطه با نحوه تبلیغات حرفه ای و نتیجه بخش و فرایند مارکتینگ تاثیرگذار در محیط آنلاین اطلاعات و مشورت های تخصصی را ارائه می دهند. این اقدامات، بازدهی سرمایه کسب و کار را (به ویژه در تبلیغات) به بالاترین حد ممکن می رساند.

کارشناس-سوشال-مدیا-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

7. کارشناس شبکه های اجتماعی

سوشال مدیا در تجارت یا پشتیبانی از مشتریان نقش حیاتی دارد، آن را بیاموزید و به کسب درآمد بالا بپردازید!

بسیاری از ما از میزان فروش قابل توجه کسب و کارها از طریق شبکه های اجتماعی ( مشابه اینستاگرام ) شنیده ایم. با توجه به میزان ساعات بالای حضور افراد در این پلتفرم های آنلاین، شبکه های اجتماعی ظرفیت بالایی برای فروش و فعالیت های حرفه ای و تجاری دارند. 

وظایف حرفه ای کارشناس سوشال مارکتینگ چیست؟

کارشناس شبکه اجتماعی (Social media expert) وظیفه اداره شبکه یا پلتفرمی را دارد که مسئولیت آن را پذیرفته است؛ برخی از مهم ترین این وظایف عبارتند از تولید محتوا، پاسخگویی به مخاطبان، تعیین استراتژی، برنامه ریزی برای فعالیت پلتفرم و… . در بسیاری موارد ممکن است بسته به ابعاد پروژه، تعدادی از این وظایف تقسیم و به کارشناسان مختلف واگذار شوند.

چه-عواملی-میزان-درآمد-فریلنسر-را-تعیین-می-کنند؟-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

مهم ترین عوامل موثر بر درآمد فریلنسرها

میزان درآمد یک فریلنسر کاملا پویا و متغیر است و برای کسب درآمد بیشتر باید عوامل آن را بشناسید!

آشنایی با عوامل تاثیرگذار بر درآمد فریلنسرها میتواند دید واضح تری از نحوه درآمدزایی این مشاغل و بهبود فعالیت در زمینه فریلنسینگ ایجاد می کند. در ادامه قرار است به بررسی مهم ترین پارامترها و عواملی بپردازیم که پس از شروع فعالیت، در میزان درآمد شما نقش مهمی ایفا خواهند کرد.

مهارت-کافی-و-تجربه-لازم-کار-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

1. ترکیب مهارت و تجربه

ابتدا مهارت مورد علاقه را بیاموزید، سپس آن را به تجربه بدل کنید!

مهارت و تجربه را ترکیب برنده فریلنسینگ می دانند! هرکدام از این دو عامل موفقیت و افزایش درآمد مشاغل دورکاری بدون دیگری کافی نخواهد بود. در مراحل شروع کار و در اولین گام های ورود به حوزه فریلنسینگ باید آموزش کافی را دریافت کنید؛ سپس با آغاز پروژه های تمرینی ( در انواع شغل هایی که ممکن است ) دانش و اطلاعات خود را به آزمایش می گذارید و سپس با ارائه تجاربی که بدست آورده اید وارد بازار کار می شوید تا تجارب بیشتری کسب کنید. در مشاغلی که امکان ایجاد پروژه های تمرینی وجود ندارد، کارآموزی در حرفه مربوطه میتواند کاملا مفید و نتیجه بخش باشد. 

مشتری-مداری-حرفه-ای-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

2. کیفیت و نحوه برخورد با مشتری

در نحوه ارتباط موثر و مهارت های سخنوری و فن بیان مطالعه زیاد داشته باشید!

اهمیت نحوه برخورد با مخاطب و مشتری کسب و کار کاملا آشکار است؛ جمله معروف “همیشه حق با مشتری است” را در فعالیت های خود به یک باور بدل کنید؛ سپس خواهید دید که رفتار خوب و حرفه ای نه تنها یک وظیفه است بلکه در میزان رضایت مشتری و بازگشت وی برای پروژه های بعدی ( نرخ وفاداری مشتری ) هم معجزه هم می کند!

ارتباطات-حرفه-ای-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

3. دایره ارتباطات حرفه ای گسترده

با معاشرت های مفید و سازنده، ارتباطات سودمند را به بخش جداناپذیری از زندگی خود تبدیل کنید!

ارتباط سازنده با همه افرادی که در دایره ارتباطی خود دارید، میتواند در موفقیت شما و میزان درآمدتان در فریلنسینگ موثر باشد. این افراد میتوانند دوستان، آشنایان، افراد فامیل، همکار، هم کلاسی یا… باشند. اگر کمی عامیانه تر به این موضوع بپردازیم خواهیم گفت، کافی است کیفیت کار و اخلاق حرفه ای تان خوب باشد تا 99 درصد مسیر را برای دریافت پروژه طی کنید، خواهید دید که رسیدن به درآمدهای بالا چندان هم رمز و راز بخصوصی ندارد و به سادگی میتوانید حتی از دوستان و آشنایان خود پروژه های خوب دریافت کنید.

قیمت-گذاری-حرفه-ای-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

4. قیمت های منصفانه خدمات

در تعیین قیمت خدمات خود به ویژه در اوایل شروع به کار، مشتری را مد نظر قرار دهید!

پاشنه آشیل بسیاری از افراد مبتدی در زمینه مشاغل فریلنسینگ تعیین قیمت پروژه مثل هزینه ساخت اپلیکیشن و … است. پس از شروع کار خود با چالشی مواجه خواهید و آن، ناپدید شدن مشتری احتمالی پس از پرسیدن قیمت خواهد بود! هزینه پروژه منصفانه به هیچ عنوان به معنای کمترین نرخ ممکن نیست بلکه تعادل میان قیمت و کیفیت ( با در نظر گرفتن ابعاد پروژه ) بهترین و تنها اقدامی است که باید انجام دهید. همچنین در نحوه ارائه قیمت به مخاطب هم آموزش ببینید؛ نکات متعددی در این زمینه وجود دارند که لازم است از ابتدای شروع به کار بیاموزید.

ایجاد-و-جمع-آوری-نمونه-کار-حرفه-ای-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

5. نمونه کارهای چشمگیر و باکیفیت بالا

در هر پروژه ای که کار می کنید، توجه کنید که کیفیت کار، سرمایه گذاری برای آینده شغلی شما است!

خود را در جایگاه مخاطب و مشتری بالقوه خودتان تصور کنید، برای اینکه از کیفیت کار مطمئن شوید و بتوانید به متخصص پذیرنده پروژه اعتماد کنید، چه کاری میتوانید انجام دهید؟ بطور قطع، مشاهده نمونه کارهای یک فریلنسر در دسترس ترین و مطمئن ترین روشی است که خیال مخاطب را از نحوه اجرای پروژه خود آسوده می کند. بنابراین هرچه کیفیت نمونه کارها بالاتر باشد، در کسب اعتماد مشتری موفق تر عمل خواهید کرد.

4-وبسایت-برتر-ایرانی-برای-دریافت-پروژه-فریلنسری-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

معتبر ترین و مطمئن ترین پلتفرم های اختصاصی فریلنسری در ایران را بشناسید!

به لطف گسترش مشاغل فریلنسری در ایران، سایت های فریلنسری خوبی ایجاد شده اند افراد بتوانند به راحتی خدمات و مهارت های خود را به کارفرمایان علاقمند ارائه و پروژه های حرفه ای دریافت کنند. در ادامه، با چند مورد از بهترین این سایت ها آشنا خواهید شد. 

پونیشا-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

1. سایت فریلنسینگ پونیشا

شناخته شده ترین سایت فریلنسری ایرانی!

پونیشا یکی از بهترین و معتبر ترین مراجع پروژه های فریلنسری در ایران است. سایت پونیشا در حال حاضر از بیش از 230 هزار کارفرما میزبانی می کند و بالغ بر 700 هزار فریلنسر در آن آماده اند تا پروژه های آنها را دریافت کنند. تنوع موضوعات کاری در پونیشا بالا در نظر گرفته شده و تقریبا در هر عنوان شغلی فریلنسری که فعالیت می کنید، قادر به دریافت پروژه خواهید بود. 

کارلنسر-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

2. سایت فریلنسینگ کارلنسر

از قابل اعتماد ترین سایت های فریلنسری ایرانی!

کارلنسر از جمله دیگر محبوب ترین وبسایت های کاریابی آنلاین، مختص فریلنسرهای ایرانی است که میتوانید به آن اعتماد کنید. تنوع و تعدد فریلنسرها، پروژه ها و کارفرمایان در این سایت بسیار زیاد است اما طوری طراحی شده است که با کوچک ترین چالشی در پیدا کردن آیتم مورد نظر مواجه نشوید و با جستجوی مجزا در هریک از این موارد، به منظور و هدف خود دسترسی داشته باشید.

پارس-کدرز-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

3. سایت فریلنسینگ پارس کدرز

سایت فریلنسری حرفه ای و متمرکز ایرانی!

پارس کدرز هم جزو سایت های فریلنسری ایرانی است که از جامعه آماری بالایی برخوردار بوده و به راحتی میتواند پاسخگوی نیاز های هر فریلنسر و یا کارفرمایی باشد. ثبت رضایت بیش از 100 هزار کارفرما و اتمام بالغ بر 150 هزار پروژه موفق از جمله شواهد این موضوع است. محبوب ترین خدمات این سایت میتوانیم به تایپ، ترجمه و ویرایش،برنامه نویسی، سئو و خدمات آموزشی اشاره کنیم.

پارس-فریلنسر-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

4. سایت فریلنسینگ پارس فریلنسر

از فعال ترین سایت های فریلنسری ایرانی!

پارس فریلنسر شاید بعلت جوان تر بودن از سایر پلتفرم های رقیب، از جامعه کاربران محدودتری برخوردار باشد اما در همین مدت کوتاه توانسته است به قدرت رقبا عمل کند. دسته بندی های اصلی پروژه های فریلنسینگ در پارس فریلنسر بازاریابی دیجیتال، دیزاین و طراحی، مهندسی علوم و محتوا و ترجمه هستند که میتوانید برای دریافت پروژه مرتبط با هریک در تخصص خود اقدام کنید.

4-وبسایت-برتر-خارجی-برای-دریافت-پروژه-فریلنسری-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

بهترین سایت های فریلنسری خارجی

با اولین و گسترده ترین سایت های فریلنسری خارجی آشنا شوید!

در صورتی که از تخصص و مهارت کافی برای دریافت پروژه های خارجی برخوردار هستید، یه سادگی خواهید توانست از طریق سایت هیا فریلنسری خارجی پروژه دریافت کنید و به کسب درآمد دلاری بپردازید. تنوع و تعداد سایت های خارجی به مراتب بالاتر هستند و ما در ادامه برخی از بهترین و برجسته ترین آنها را معرفی کرده ایم. 

upwork-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

1. سایت فریلنسینگ Upwork

از جامع ترین پلتفرم های فریلنسری خارجی!

آپورک را می توانیم از معتبر ترین مراجع دریاقت پروژه فریلنسری در سطح جهانی بدانیم. Upwork ویژگی های به خصوصی را برای کاربران خود ارائه می دهد تا یک میزبانی هرچه حرفه ای تر برای جامعه کاربران چند صدهزار نفری خود ایجاد کند؛ از جمله این ویژگی های میتوانیم اشاره کنیم به فراهم سساختن امکان پرداخت ها نقل و انتقالات مالی به چندین شیوه امن، کارمزد متغیر خدمات، امکان برقراری ارتباط موثر با کارفرمای خارجی و… .

freelancer-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

2. سایت فریلنسینگ Freelancer.com

رقابتی ترین سایت فریلنسری خارجی!

از هم ترین ویژگی های سایت فریلنسر دات کام میتوانیم به فضای رقابتی محسوس این پلتفرم اشاره کنیم. در این وبسایت، قابلیت هایی در نظر گرفته شده است تا بهترین ها ( چه متخصص باشند چه کارفرما ) از جایگاه ویژه تری نسبت به سایر کاربران کسب کنند. برای مثال در Freelancer.com، کارفرما پس از به اتمام رسیدن پروژه توسط فریلنسر میتواند نظر خود را در رابطه با همکاری در پروفایل متخصص انجام دهنده پروژه خود ثبت کند تا سایر افرادی که تمایل به واگذاری پروژه دارند، تصمیم خود را با اطلاعات بیشتر و به شکل هوشمندانه تری بگیرند.

toptal-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

3. سایت فریلنسینگ Toptal

از پر مزیت ترین وبسایت های فریلنسری خارجی!

تاپتل از دیگر سایت های فریلنسینگ خارجی است که شرایط خوبی را برای کسب درآمد دلاری فراهم کرده است. این وبسایت، همچنین مشخصه ها و قابلیت های ویژه ای را برای کاربران خود در نظر گرفته است که مجموعه آنها، ارائه، دریافت و مدیریت پروژه را آسان تر کرده اند. غربالگری فریلنسری، پروفایل های حرفه ای، قابلیت پیام رسانی، تقویم پروژه، مدیریت دارایی دیجیتال، روش های پرداخت چندگانه و چند ارزی ایمن از جمله مهم ترین ویژگی های Toptal هستند.

fiverr-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

4. سایت فریلنسینگ Fiverr.com

امن ترین وب سایت فریلنسری خارجی!

سایت فریلنسری فیور ( یا فایور دات کام ) هم جزو اولین هایی است که در هر فهرست بهترین سایت های فریلنسری خارجی میتوان دید. این وبسایت با تاکید شدید بر پرداخت ایمن، تنها آن دسته از کارفرمایانی را مجاز به واگذاری پروژه می کند که از قبل، صلاحیت پرداخت و قابلیت اطمینان آنها قطعی شده باشد. فراهم ساختن امکان درآمدزایی برای افراد مبتدی، امکان دریافت پاداش (انعام) توسط فریلنسرها، سبک های کاری و سلایق کارفرمایان مختلف برای کسب تجربه و… از جمله مزیت هایی است که در این سایت اختصاصی فراهم شده است. 

تکنیک-های-افزایش-درآمد-فریلنسری-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

چند ترفند برای کسب درآمد بیشتر از فریلنسینگ

چند فوت کوزه گری برای افزایش درآمد در مشاغل فریلنسینگ!

موفقیت در مشاغل فریلنسری نکاتی دارد که در صروت رعایت آنها میتوانید نتایج مثبت کاری خود را چندبرابری در نظر بگیرید. در بسیاری مواقع، رعایت تنها یک یا دو مورد این ترفندهای افزایش کسب درآمد بیشتر از فریلنسینگ کافی نیست و باید چندین مورد آنها را برای بهبود حرفه و مهارت خود، همچنین افزایش درآمدزایی در مسیر شغلی بکار بگیرید.

تمرکز-در-بازار-معین-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

1. در یک بازار مشخص متمرکز شوید

اگر سعی کنید در چندین زمینه بدرخشید، احتمالا هرگز نخواهید درخشید!

همانطور که پیشتر هم گفتیم، مشاغل فریلنسری از تنوع خوبی برخوردار اند و در ابتدای کار پیش از آنکه به سراغ کسب مهارت بروید، دستتان در انتخاب زمینه مورد فعالیت آینده باز است! اما پس از اینکه وارد بازار کار یکی از حرفه های فریلنسینگ شدید، در آن متمرکز بمانید و با شنیدن تعاریفی از بازارهای دیگر یا تغییر موقت روند بازار هدف (رکودها و بهبودها) تمرکز خود را به راحتی از دست ندهید.

جمع-آوری-نمونه-کار-موفق-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

2. نمونه کارهای باکیفیت جمع آوری کنید

مشتریان تان حق دارند از شما نمونه کار درخواست کنند!

از لحظه آغاز اولین پروژه خود به خاطر داشته باشید که این پروژه های و یا فعالیت های کاری ( حتی اگر بصورت پروژه ای نباشند ) جزو نمونه کارهای حرفه ای شما شمرده خواهند شد و برای مشتریان یا کارفرمایان آینده، نشان دهنده میزان تسلط شما نسبت به کاری هستند که انجام می دهید. بنابراین در هر کار، خود را در سود مادی و معنوی آن شریک بدانید و تمام حواستان را بر دریافت نتیجه ایده آل متمرکز نمایید.

ایجاد-سبک-و-امضای-کاری-ویژه-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

3. سبک کاری ویژه خود را ایجاد کنید

یکی از نقاط ضعف بازار کارتان را بیابید و با برطرف کردن آن در همه پروژه ها، امضای کاری خودتان را داشته باشید!

بسیاری از ما وقتی به دنبال تهیه یک محصول ساده هستیم، دوست نداریم محصولی که تهیه میکنیم (مثلا یک لباس!) خیلی شبیه به سایر افراد، به ویژه اطرافیان و کسانی باشد که ممکن است از نظر پوشش با آنها مقایسه شویم. در محصولات و خدمات آنلاین پروژه های فریلنسری هم این موضوع صادق است! هنگامی که یک مشتری از شما به عنوان یک طراح گرافیک درخواست ایجاد یک لوگو، تیزر، پست اینستاگرامی یا… دارد، ترجیح می دهد محتوایی که برای او طراحی میکنید بطور اختصاصی متعلق به برند او باشد و کمتر شبیه سایر پروژه های موجود در بازار باشد که معمولا حاصل تقلید های بسیار اند! 

تعیین-نرخ-متعادل-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

4. هزینه خدمات خود را متعادل در نظر بگیرید

علاوه بر تعیین قیمت های استاندارد، باید ثبات در قیمت را هم رعایت کنید!

هر بازار فعالی در خصوص محصولات و خدماتی که ارائه می دهد بازه مشخصی از قیمت را به طور مستقیم (از سمت صنف مربوطه) یا بطور غیرمستقیم و بر حسب عرف رایج بازار برای مشتریان مشخص کرده است. پیش از هرچیز با تحقیق کافی از میزان اصولی و استاندارد قیمت دهی خدمات خود اطلاعات لازم را کسب کنید، سپس متناسب با کیفیت کار خود این قیمت را شخصی سازی کنید و یا از نرخ رایج تبعیت کنید.  

توجه-به-اهمیت-مشتریان-وفادار-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

5. برای مشتریان ثابت تفاوت قائل شوید

مشتریان ثابت در زمینه مشاغل فریلنسینگ نقش مهمی ایفا می کنند؛ به آنها بها دهید!

یکی از مضر ترین رفتارهایی که یک فریلنسر میتواند در طول مسیر فعالیت خود مرتکب شود، یکسان شمردن مشتریان ثابت و غیرثابت از نظر قیمت دهی است! توجه داشته باشید که این تفاوت را تنها از نظر هزینه ای که برای خدمات ارائه می کنید، باید در نظر بگیرید و کیفیت کار را برای همه مشتریان در بالاترین سطح ممکن اجرایی سازید. مشتریان ثابت شما باید برای وفاداری که نسبت به کسب و کار و حرفه شما قائل هستند، ترغیب شوند و ارائه تخفیف، از بهترین راهکارهایی است که ممکن است استفاده کنید.

دریافت-آموزش-بطور-مستمر-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

6. همواره آموزش ببینید و مهارت خود را افزایش دهید

برای جا نماندن از رقبا در حوزه مشاغل فریلنسری، اطلاعات خود را به طور مستمر آپدیت کنید!

مشاغل فریلنسری به طور عمده در دسته بندی مشاغلی قرار می گیرند که به طور مرتب، ابزارها، دانش و اطلاعات لازم آنها بروز رسانی می شوند. نرم افزارهای مورد استفاده، مهارت های لازم برای تکمیل پروژه ها، اطلاعات حیاتی برای اجرای ترندهای بازار هدف و… همگی ممکن است روز به روز با تغییرات جدیدی مواجه شوند. در وبسایت ها، انجمن ها و بلاگ های مربوط به تخصص خود عضو شوید و به طور دائم، منابع حرفه ای و اختصاصی بازار کار خود را بررسی کنید تا از تغییرات جا نمانید! برای مثال اگر طراح و دیزاینر محصول، سایت، اپلیکیشن یا… هستید، منابعی مشابه Dribbble ، Uplabs و… را دنبال کنید. 

کلام-پایانی-میزان درآمد فریلنسر چقدر است؟(معرفی منابع و افزایش درآمد فریلنسری)

جمع بندی

بسیارخوب! خسته نباشید. تلاشمان را کردیم تا در این مطلب نکاتی را ارائه دهیم که در بازار کار واقعی کاربرد زیادی دارند و جزو ارزش های اساسی بسیاری از مشتریان برای انتخاب فریلنسر معتمد جهت واگذاری یک پروژه هستند. در پایان و جهت مرور هرچه آسان تر مطالب گفته شده، نگاهی سریع و کوتاه به سرفصل های بررسی شده خواهیم داشت. در ابتدای این مقاله از ویستا پردرآمد ترین مشاغل فریلنسری را معرفی و بررسی کردیم، این مشاغل عبارت بودند از :

  • طراحی سایت وردپرسی و کدنویسی شده
  • برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید
  • طراحی رابط و تجربه کاربری (UI/UX)
  • کارشناس سئو
  • طراحی گرافیک و تولید محتوای بصری
  • مشاور کسب و کار و دیجیتال مارکتینگ
  • کارشناس شبکه های اجتماعی

 

سپس به بررسی مهم ترین عوامل موثر بر درامد فریلنسرها پرداختیم که شامل پارامترهای زیر می شدند:

  • ترکیب مهارت و تجربه
  • کیفیت و نحوه برخورد با مشتری
  • دایره ارتباطات حرفه ای گسترده
  • قیمت های منصفانه خدمات
  • نمونه کارهای چشمگیر و باکیفیت بالا

 

در ادامه، بهترین سایت ها و منابع کسب درآمد از طریق فریلنسری را در دوسته بندی ایرانی و خارجی معرفی کردیم که شامل موارد زیر بودند :

  • پونیشا
  • کارلنسر
  • پارس کدرز
  • پارس فریلنسر
  • Upwork
  • Freelancer.com
  • Toptal
  • Fiverr.com

 

پس از معرفی منابع، به سراغ بررسی نکاتی رفتیم که برای کسب درآمد بیشتر از فریلنسینگ، نقش کاملا حیاتی ایفا می کنند :

  • تمرکز در یک بازار هدف مشخص
  • جمع آوری نمونه کارهای باکیفیت
  • ایجاد سبک کاری ویژه و اختصاصی
  • تعیین هزینه خدمات متعادل
  • ایجاد تمایز میان مشتریان ثابت و سایر مخاطبان
  • یادگیری مستمر و افزایش مداوم مهارت

درخواست خود را ارسال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات پشتیبانی ویستا

محمد رضایی

⭕ کارشناس پشتیبانی

اگر نیاز به دریافت راهنمایی و یا سوالی در رابطه با نحوه سفارش، برآورد هزینه، امکانات و یا… دارید همین حالا با ما تماس بگیرید یا شماره تماس خود را وارد بفرمائید و باقی کار رو بسپرید به ما :)

یا